סופגניות איטלקיות עם ריקוטה – בומבולוני
מתכון לסופגניות איטלקיות עם ריקוטה – בומבולוני, סופגניות רכות, אווריריות ומפנקות, שלא תוכלו להפסיק לאכול
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 ביצים M
250 גרם גבינת ריקוטה
1 כפית תמצית וניל
1/3 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 כפיות גרידת לימון מלימון אחד
1 כוס קמח תופח מנופה
למילוי: ריבה/קרם פטיסייר מוכן
אופן הכנה
1 בקערה גדולה טורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית את הביצים, סוכר, גבינת ריקוטה, תמצית וניל, סוכר, סוכר וניל, גרדת לימון עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה
2 מחממים בסיר עמוק שמן לטיגון עמוק
3 בעזרת שתי כפות, מניחים בעדינות מהבצק לשמן הרותח
4 מטגנים עד להזהבה
5 מוציאים ומניחים על נייר סופג
6 מפזרים אבקת סוכר
7 בתאבון!