הכי ישראלי: סלט קצוץ טרי טרי

לא משנה לאן תטוסו בעולם – אין כמו סלט ישראלי. טוב לארוחת בוקר לצד ביצה, לארוחת צהריים לצד השניצל, או לארוחת ערב ליד הטוסט

מערכת
09.12.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 מלפפונים
4 צנוניות
1 בצל סגול
2 עגבניות
3 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
להגשה : טחינה מעורבבת עם מים ולימון
אופן הכנה
1 קוצצים דק את כל הירקות
2 מערבבים את רכיבי הרוטב היטב
3 שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב, מתקנים תיבול מלח פלפל לפי הצורך
4 מגישים עם טחינה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות