עוגת בסקוויטים הכי קלאסית והכי טעימה שיש
מתכון לעוגת ביסקוויטים הכי ישראלית שיש, קלה להכנה ושכוווולם אוהבים ואוהבות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית 18*18 או תבנית פיירקס
שרוול וחצי פתי בר (375 גרם)
כף קפה מגורען+2 כוסות מים חמים/ אספרסו ארוך
לקרם:
500 מ״ל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
5 כפות אבקת סוכר
80 גרם אינסטנט פודינג
250 גרם גבינה לבנה
מקציפים הכל בקערת המיקסר חוץ מהגבינה הלבנה.
כשמתקבל קרם יציב מוסיפים בתנועות קיפול את הגבינה.
לגאנש שוקולד חלב:
150 גרם שוקולד חלב
75 מ״ל שמנת מתוקה
אופן הכנה
1 טובלים בסקוויטים בקפה, שכבה דקה של קרם וחוזרים על הפעולה 4 פעמים. (4 שכבות קרם 5 שכבות בסקוויטים)
2 ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים כ-5 דקות לפני ששופכים מעל העוגה הקרה.
3 מקפיאים לשעתיים, מחלצים מהתבנית ומצפים בגאנש שוקולד.
4 העוגה נשמרת במקרר!
הצג תגובות נוספות
מעולה!!
קלאסי עדין טעים וממכר!
תודה
קלאסי עדין טעים וממכר! תודה
דניאלה says:
מעולה
קלאסי עדין טעים וממכר!!!
קלאסי עדין טעים וממכר!!!
דניאלה says:
תודה רבה רבה על המתכון👍
ויולט עיני says: