עוגת בסקוויטים הכי קלאסית והכי טעימה שיש

מתכון לעוגת ביסקוויטים הכי ישראלית שיש, קלה להכנה ושכוווולם אוהבים ואוהבות

4 דירוגים
4 תגובות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית 18*18 או תבנית פיירקס
שרוול וחצי פתי בר (375 גרם)
כף קפה מגורען+2 כוסות מים חמים/ אספרסו ארוך
לקרם:
500 מ״ל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
5 כפות אבקת סוכר
80 גרם אינסטנט פודינג
250 גרם גבינה לבנה
מקציפים הכל בקערת המיקסר חוץ מהגבינה הלבנה.
כשמתקבל קרם יציב מוסיפים בתנועות קיפול את הגבינה.
לגאנש שוקולד חלב:
150 גרם שוקולד חלב
75 מ״ל שמנת מתוקה
אופן הכנה
1 טובלים בסקוויטים בקפה, שכבה דקה של קרם וחוזרים על הפעולה 4 פעמים. (4 שכבות קרם 5 שכבות בסקוויטים)
2 ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים כ-5 דקות לפני ששופכים מעל העוגה הקרה.
3 מקפיאים לשעתיים, מחלצים מהתבנית ומצפים בגאנש שוקולד.
4 העוגה נשמרת במקרר!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    4 תגובות

    • 4

      מעולה!!

      קלאסי עדין טעים וממכר!
      תודה

      קלאסי עדין טעים וממכר! תודה
      דניאלה says:
    • 3

      מעולה

      קלאסי עדין טעים וממכר!!!

      קלאסי עדין טעים וממכר!!!
      דניאלה says:
    • 2

      תודה רבה רבה על המתכון👍

       

       
      ויולט עיני says:
    הצג תגובות נוספות