סופגניות עיראקיות – זנגולה בצורת שבלול
מתכון לסופגניות עיראקיות – זנגולה בצורת שבלול, קלות מאוד להכנה ומושלמת לחג
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1/2 קילו קמח
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
קורט מלח
4 כפות מחית וניל
3 וחצי כוסות מים
לסירופ
3 כוסות סוכר
1 כוס מים
3 כפות מחית וניל
1/2 לימון
אופן הכנה
לבצק
1 לערבב את כל החומרים עם 2 וחצי כוסות מים בקערת מיקסר עם וו גיטרה
2 לערבל היטב כ-5 דקות ולהניח לתפוח חצי שעה
3 החזיר לקערה ולשפוך עוד חצי כוס מים ולערבל
4 מחממים שמן עמוק
5 בעזרת שקית זילוף להזליף אל תוך השמן בצורת ספירלה
6 להוציא מהשמן ולהכניס מיד לסירופ חם למספר שניות.
לסירופ
1 מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן ומבשלים למשך כ־5 דקות
2 תוך כדי ממשיחים לערבב את הסיר ומכבים