אינטריה – תבשיל אטריות מבושלות עם חזה עוף ב-10 דקות

אפרת סיאצ'י מסבירה איך מכינים אינטריה – תבשיל אטריות עם חזה עוף פשוט ובקלות, 10 דקות עבודה ויש לכם ארוחת צהריים מדהימה לילדים ולכל המשפחה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 גרם אטריות בינוניות
400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
תיבול לעוף: שליש כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, קמצוץ כורכום, קמצוץ פלפל שחור.
תיבול לתבשיל: 4 כפות שמן זית, כפית שום כתוש (טרי או קפוא), כפית שטוחה פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, כפית שטוחה אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), קמצוץ כורכום, חצי כפית בזיליקום מיובש, קמצוץ פלפל שחור.
אופן הכנה
1 מכינים את האטריות לפי הוראות ההכנה על גבי האריזה (בדר”כ יש לבשל במים רותחים במשך כ-8 דקות) ומעבירים למסננת. מזליפים מעל כף שמן זית ומערבבים.
2 מתבלים את קוביות חזה העוף בפפריקה, מלח, כורכום ופלפל שחור. מחממים מחבת רחבה עם כף שמן ומטגנים את חזה העוף כ-2 דקות מכל צד
3 מוסיפים למחבת את האטריות המבושלות ומתבלים ב4 כפות שמן זית, שום כתוש, פפריקה מתוקה, מלח, אבקת מרק, כורכום, בזיליקום מיובש ופלפל שחור. מערבבים במשך 2-3 דקות
4 בתאבון!

מתכון באדיבות אפרת סיאצ'י – מתכונים ב-10 דקות

ניתן להכין את התבשיל אינטריה ללא העוף

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות