מרק בסגנון הודי עם עדשים וקרם קוקוס

מרק בסגנון הודי עם עגבניות, עדשים, קרם קוקוס וכוסברה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כפות שמן קנולה
1 בצל קלוף, קצוץ
4 שיני שום קלופות, כתושות
3 ס"מ שורש ג'ינג'ר, מגורר
2 גבעולי סלרי, קצוצים
1/2 כפית פלפל שאטה יבש, גרוס (לא חובה)
2 כפיות אבקת קארי
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
1 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס, לתיבול לפי הטעם
1 פחית (200 גרם) רסק עגבניות ליקופן טבעי יכין
2 פחיות (800 גרם) פולפה עגבניות ליקופן טבעית יכין
2 כוסות (480 גרם) מים
2 כוסות עדשים כתומות יבשות, שטופות
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס טבעי
1/2 כוס כוסברה, עלים בלבד
אופן הכנה
1 מחממים שמן בסיר גדול מעל להבה גבוהה. מוסיפים לשמן בצל, שום כתוש, שורש ג'ינג'ר וסלרי ומטגנים שתי דקות
2 מוסיפים לסיר תבלינים ורסק עגבניות ליקופן ומטגנים עוד שתי דקות
3 מוסיפים לסיר פולפה עגבניות ליקופן, מים ועדשים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה חצי שעה, או עד שהעדשים הכתומות מתפרקות
4 מוסיפים לסיר קרם קוקוס ומבשלים עוד שתי דקות. טועמים ומתקנים תיבול. אם המרק יצא סמיך, מוסיפים עוד מעט מים רותחים
5 יוצקים את המרק לקערות הגשה, מפזרים מעל עלי כוסברה ומגישים חם

בשיתוף יכין

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות