סופגניות הודיות – גולאב ג'אמון
מתכון לסופגניות הודיות – גולאב ג'אמון, אחד הקינוחים האהובים ביותר בהודו, טעים, מיוחד ופשוט מושלם
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כוס קמח לבן
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס אבקת שקדים
1/2 כוס אבקת חלב
200 גרם גבינת ריקוטה
50 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס מים
1 כפית הל טחון
1/2 כפית קינמון
שמן לטיגון
לסירופ
2 כוסות סוכר לבן
2 כוסות מים
1 כף מי ורדים
4 תרמילי הל מעוכים
3 מקלות ציפורן
אופן הכנה
לבצק
1 מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב עד להיווצרות בצק אחיד
2 מחממים סיר בשמן עמוק
3 מהבצק יוצרים כדורים קטנים ומכניסים לתוך סיר השמן
4 מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג
5 טובלים את הכדורים בסירופ
לסירופ
1 מכניסים את כל מרכיבי הסירופ לסיר
2 מבשלים כ-10 דק', תוך כדי ערבוב על אש קטנה