גלידת מנגו ביתית – מתכון קל להכנה עם 2 מרכיבים בלבד

מתכון פרווה, טבעוני ובריא עם 2 מרכיבים בלבד של מנגו ליאן, מהערבה וקרם קוקוס – תוך 10 דקות יש לכם גלידה בריאה להכין עם הילדים בקיץ

בשיתוף מנגו ערבה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
4 שעות (כולל הקפאה של המנגו)
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

גלידת מנגו
2 מנגו ליאן, מהערבה
0.5 כוס קרם קוקוס
גלידת מנגו ביתית של אריאל בן חמו עם מנגו ליאן ערבה וקרם קוקוס
גלידת מנגו ביתית של אריאל בן חמו עם מנגו ליאן ערבה וקרם קוקוס
אופן הכנה
1 קולפים ומגלענים את המנגו.
2 חותכים את המנגו לקוביות ומקפיאים עד להקפאה מלאה כ 3-4 – שעות.
3 במעבד מזון טוחנים את המנגו והקרם קוקוס למרקם חלק ובתיאבון!
אריאל בן חמו עם גלידת מנגו ליאן ערבה וקרם קוקוס
אריאל בן חמו עם גלידת מנגו ליאן ערבה וקרם קוקוס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      כמה גרם יוצא המנגו? (קניתי קפוא וחתוך)

       

       
      תהילה says:
      • בין 300-400 גרם

        בין 300-400 גרם
        adi says:
    • 1

      קרם קוקוס קר או בטמפרטורת חדר ? והאם כל הקופסא כולל נוזלים או רק קרם לבן ?

      קרם קוקוס קר או בטמפרטורת חדר ? והאם כל הקופסא כולל נוזלים או רק קרם לבן ?
      רותי says:
      • בטמפרטורת החדר. כל הנוזלים. שיהיה בהצלחה!

        בטמפרטורת החדר. כל הנוזלים. שיהיה בהצלחה!
        avi says: