בריסלי עם נגיעות שוקולד – קרמשניט של מיקי שמו

נותנים קפיצה להונגריה ונהנים ממתכון מעולה לבריסלי הונגרי אמיתי או כמו שהרוב מכירים את זה כקרמנשיט. מתוך “אופים עולם” עם מיקי שמו וירדן הראל-פרק הונגריה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק
1 ק”ג בצק עלים מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
תערובת
1 קרם מסקרפונה – גד
1 ממרח בטעם שוקולד
קישוט
אבקת סוכר
בריסלי עם נגיעות שוקולד של מיקי שמו
צילום:עידן הרשקו
אופן הכנה
מכינים את העוגה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות
2 משמנים שני ניירות אפייה במעט תרסיס שמן קנולה
3 מכינים את הבצק: מחלקים את הבצק למלבנים בגודל 5 על 12.
4 מעבירים לנייר אפייה משומן ומעבירים לטוסטר פסים למשך כ- 10 דקות או עד השחמה משני הצדדים.
5 משלימים את הכנת המלית ומרכיבים את העוגה: מקציפים את הקרם פאטיסייר
6 מחלקים כל עלה בצק ל-3 פסים אורכיים שווים.
7 מניחים עלה פס בצק עלים אפוי על משטח עבודה ומורחים מלית בעובי 1 ס”מ, ומזלפים מעט ממרח שוקולד.
8 מניחים מעליו פס בצק שני, דוחסים מעט, מורחים עוד שכבת מלית ומזלפים גם כאן מעט ממרח שוקולד ומכסים בעלה השלישי
9 זורים אבקת סוכר. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק והמלית.
10 מאחסנים מכוסה במקרר עד 4 ימים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות