מרק חרירה קל להכנה

מתכון למרק חרירה קל להכנה, עשיר ומחמם לימים חורפיים של הבלוגרית הגר גבאי מהבלוג "פלפלת"

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל חתוך
כוס עדשים ירוקות שטופות היטב
קופסת שימורים של גרגירי חומוס
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
חצי צרור כוסברה קצוץ
2 גבעולי סלרי קצוצים
2 עלי סלרי קצוצים
3 עגבניות מגורדות
2 שיני שום
מלח ופלפל
כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה
חופן אטריות
כך קרונפלור
מיץ לימון
אופן הכנה
1 בסיר נחמם שמן, נוסיף את הבצל ואת התבלינים ונערבב
2 נוסיף את הסלרי, העגבניות, שום שנכתוב, את העדשים והחומוס, ירוקים, ומים עד לגובה של 2 ס״מ מעל הירקות. נסגור ונביא לרתיחה.
3 ננמיך את האש ונבשל 40 דקות עד שעה.
4 נפתח את הסיר, נערבב ונתקן טעמים.
5 נוסיף חצי כוס מים שמעורבבים עם קרונפלור שיסמיך את כל המרק, חופן אטריות והמון מיץ לימון. נבשל עוד רבע שעה
תוספות אופציונליות:
1 ניתן להוסיף בשר אם אתם מעוניינים בכך
2 ניתן להוסיף תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

הבלוג פלפלת של הגר גבאי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות