איך לתבל סטייק בקלות
מתכון לתיבול סטייק כמו במסעדה. רוצים להכין סטייק בבית ולא בטוחים איך לתבל? המתכון הזה בשבילכם
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 נתח בשר לסטייק
מלח ים אטלנטי
שמן צמחי
מחבת פסים
אופן הכנה
1 המליחו את הסטייק משני הצדדים ותנו לו לנוח
2 חממו מחבת (עדיף מחבת פסים) היטב שתגיע לטמפרטורה הכי גבוהה שניתן
3 שמנו את הסטייק
4 הניחו על המחבת, תנו לסטייק להיצרב מספר דקות, רק כשהסטייק נפרד לגמרי מהמחבת – הפכו אותו
5 בעזרת מד טמפרטורה בדקו שהסטייק הגיע ל55 מעלות – זה סימן שהוא מוכן (מידת מדיום)