כוס שוקו חם משוקולד
מתכון לאוהבי שוקולד קיצוניים! כוס שוקו חם משוקולד מריר אמיתי. אפשר אבל לא חובה להוסיף קצפת או מרשמלו לפינוק מקסימלי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כוסות חלב
2 כפות סוכר
50 גרם שוקולד מריר קצוץ
מעט תמצית וניל
אופן הכנה
1 מערבבים חלב וסוכר בסיר קטן ומניחים על הכיריים על אש בינונית
2 בזמן שהחלב מתחמם מכניסים את השוקולד הקצוץ למיקרוגל ומחממים 30 שניות. מוציאים את השוקולד ומערבבים אותו ממשיכים לחמם בפולסים של 30 שניות עד להמסה
3 כשהחלב מתחיל לבעבע, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד המומס תוך כדי טריפה. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים
4 אפשר להוסיף קצפת או מרשמלו, אפשר לשתות גם ככה