לביבות כרישה ב-10 דקות – טעימות וקלות להכנה

מתכון לביבות כרישה או בשמן השני קציצות פרסה, עדינות וטעימות שמכינים ממש בקלות

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים
450 גרם פרסה, קצוצה
שמן לטיגון
2 ביצים
מלח
פלפל
150 גרם פירורי לחם
אופן הכנה
1 מנקים את גבעולי הפרסהו שוטפים היטב.
2 קוצצים את הכרישה
3 מטגנים קלות את הכרישה ומוסיפים מים עד לכיסוי מלא של הכרישה
4 מבשלים על אש קטנה עד לריכוך
5 מניחים את הכרישה במסננת ומניחים לה להתקרר.
6 לאחר הסינון מוסיפים את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ויוצרים מהתערובת קציצות.
7 מטגנים בשמן עמוק
8 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות