טוסט האני באטר בנינג׳ה גריל

טוסט האני באטר בנינג'ה גריל – קל, מהיר, קראנצ'י ומושלם לארוחת בוקר מתוקה. בלי הרבה עבודה, רק ארבעה מרכיבים וטעם גן עדן

קרדיט: Studio R.Y
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

טוסט האני באטר
1 כיכר בריוש או לחם קסטן
2 כפות סוכר חום דמררה
100 גרם חמאה רכה
4 כפות דבש
הגשה
300 מ"ל גלידת וניל
1/4 כוס סירופ קרמל / ריבת חלב / שוקולד
אופן הכנה
הכנה
1 חותכים את הלחם ל4-5 פרוסות עבות וחותכים את החלק הקשה של הלחם.
2 מערבבים בקערה את החמאה, הסוכר והדבש עד לקבלת מרקם אחיד ונוח למריחה.
3 מורחים את פרוסות הלחם בממרח החמאה מכל הצדדים ואופים בנינג׳ה גריל בתוכנית ״אפייה״ בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות. חשוב להקפיד באמצע האפייה (לאחר 10 דקות) להפוך את פרוסות הלחם ולהמשיך את האפייה עד לקבלת גוון זהוב אחיד ויפה מכל הצדדים של הלחם.
4 מוציאים, נותנים ללחם לנוח מעט – ההיקף מתקשה ומקבל קראסט נעים וטעים – מגישים עם גלידה וממרח מועדף (שוקולד / קרמל / ריבת חלב). בתאבון.
@ninja.il

הכי טעים, הכי פשוט, הכי מתאים לחורף. טוסט בחמאת דבש – בין המנות היחידות שאפשר לאכול בכל שעה ביום בלי שיימאס! מכינים בכמה דקות בנינג'ה גריל בלי להסתבך. שריג היבואן הרשמי. #טוסט חמאתדבש #האניבאטר סכינינינג'ה נינג'הגריל נינג'ה #NINJA

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות