זיווה ביתית קלה להכנה ומושלמת

מתגעגעים לנאפיס? מתכון לנאפיס קל שמכינים בקלות בבית עם דפי פילו. הכי חשוב כמובן רסק עגבניות למקסימום פאן. מתכון של הבלוגרית נועה

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים ל-7 זיוות
חבילת דפי פילו (14 דפים)
75 גרם חמאה מומסת
250 גרם בולגרית מעודנת
400 גרם גבינה לבנה למריחה
400 גרם פתיתי גבינה צהובה
ביצה אחת
לציפוי: ביצה טרופה + שומשום
לרסק עגבניות: 3 עגבניות מגורדות בפומפיה
מעט מיץ מלימון
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 170 מעלות
2 נערבב בקערה את פתיתי הגבינה הצהובה, נפורר את הבולגרית, נוסיף את הגבינה הלבנה ואת הביצה, ונערבב היטב לקבלת תערובת אחידה.
3 נניח על משטח העבודה דף פילו, נמרח מעט בחמאה, ואז נניח עוד דף (כל זיווה זורכב מ2 שכבות בצק פילו).
4 נזלף את מלית הגבינות לאורך, ונקפל בצורת הזיווה כמו בסרטון.
5 נמרח בביצה טרופה ונפזר שומשום מעל.
6 מכניסים לתנור לכ20 דקות (עד שמזהיב).
7 מערבבים את כל חומרי רסק העגבניות ומגישים
טיפים:
1 שימו לב שבזמן ש״מטפלים״ בכל דף פילו אחד, חשוב לשמור את שאר הדפים עטופים כדי שלא יתייבשו ולא יהיו גמישים לעבודה (מומלץ במגבת מטבח רטובה).
2 מומלץ להגיש עם רסק עגבניות, ביצה קשה וחמוצים 🤩

עמוד האינסטגרם של נועה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות