פרעצל ביתי קל להכנה

זה נראה מסובך? אז זה ממש לא. הקונדיטורית והבלוגרית בר פיירמן מסבירה איך מכינים וקולעים פרעצל בבית בקלות

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה + שעה התפחה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
6 כפות סוכר
2.5 כוסות מים+חצי כוס מים לשמרים
1/2 כוס שמן
כף מלח
לציפוי:
3 ליטר מים
3 כפות של סודה לשתייה
1 כוס סילאן
1 כף מלח
אופן הכנה
1 בקערה שמים את השמרים, 4 כפות סוכר וחצי כוס מים. מחכים 10 דק לתסיסת השמרים.
2 בקערת מיקס עם וו לישה שמים קמח, שמן, תערובת שמרים מותססת ואת שארית הסוכר. לשים במהירות נמוכה במשך 3 דקות. מעבירים לקערה מעט משומנת.
3 מתפיחים בטמפרטורת החדר במשך שעה
4 יוצרים כדורים לפי הגודל הרצוי ויוצרים רצועה ארוכה שממנה מכינים את צורת הבייגלה
5 שמים בסיר את כל מרכיבי הציפוי ומרתיחים. ברגע שרותח להוריד לאש נמוכה
6 טובלים את הבייגלה לחצי דקה בסיר, מוציאים בעזרת מרית גדולה בעדינות ושמים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מפזרים שומשום\קצח מעל.
7 אופים בתנור שחומם מראש על 210 מעלות במשך 20 דק או עד למידת הקריספיות הרצויה!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות