בגט ביתי עם זיתים הכי קל להכנה שיש

המתכון הכי קל להכנת בגט בבית בתוספת זיתים, בלי מכשירים מיוחדים ואפילו אפשר ללא לישה. אל תאמינו לנו נסו בעצמכם.ן

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות כולל התפחה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 וחצי כוסות קמח
2 כפיות שמרים יבשים
כפית סוכר
2 כפיות מלח
2 כפות שמן זית
כוס וחצי מים פושרים
כוס וחצי זיתים
קורט מלח גס
אופן הכנה
1 מכניסים למיקסר/מעבד מזון/ ידנית, את הקמח, שמרים, סוכר, מלח, שמן זית ומים
2 מעבדים עד לקבלת מרקם בצק חלק ואחיד, ואז מוסיפים את הזיתים
3 אם עושים את הבצק במעבד מזון אז את הזיתים לערבב ידנית.
4 מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים אותו ונמתין שעתיים וחצי להתפחה במקום חמים
5 מחממים תנור ל 170 מעלות
6 לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל-4 חלקים, ועם ידיים רטובות יוצרים את הצורות המאורכות
7 מפזרים מעט מלח גס על הבצק ומכניסים לתנור ל 25-30 דקות
8 מוציאים מהתנור, מורחים מעט שמן זית על הבגטים וזוללים

לעמוד האינסטגרם של נועה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות