לאפה ביתית קלה להכנה

מתכון ללאפה שמכינים בקלות בבית על מחבת

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
כפית מלח
4 כפות שמן זית
1.5 – 2 כוסות מים
אופן הכנה
1 לקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים בקערת המיקסר את הקמח עם השמרים. מוסיפים סוכר, מלח ושמן זית וכוס וחצי מהמים
2 לשים במשך כמה דקות, עד לקבלת בצק גמיש ורך, לא דביק
3 מכסים את הקערה ומניחים לבצק לתפוח במשך כשעה.
4 מחלקים את הבצק ל8, מכדררים, מניחים בתבנית מקומחת ומכסים במגבת לעוד התפחה של חצי שעה
5 מחממים מחבת עם ספריי שמן
6 לוקחים כדור ומשטחים אותו לפיתה כמה שאפשר, אם קשה עדיין לעבוד איתו, לתת לו לנוח ולחזור אליו
7 מניחים על המחבת ומכסים במשך 2 דקות והופכים לצד השני
8 מניחים את הפיתה המוכנה (ושאר הפיתות בערימה עליה) ומכסים במגבת

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      אפשר להכיו את הלאפות מי קמח כוסמין

       

       
      פנינה says:
      • אפשר לנסות 🙂

        אפשר לנסות :)
        rotem says: