קבב ביתי מושלם של רובי מייסלוס

מתכון לקבב ביתי של שף הבשר רובי מייסלוס, קל להכנה, טעים כמו בשיפודייה האהובה עליכם

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק״ג בשר בקר טחון
300 גרם שומן כבש
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
בצל שלם גדול
1/2 ראש שום קלוף
1/2 כף מלח
1/2 כף פלפל
1/2 כף כמון
1/2 כף בהרט
1/2 כף כורכום
1 כף פפריקה
1/2 כף קינמון
אופן הכנה
1 קוצצים את הבצל, פטרוזיליה, ושום
2 מערבבים את הירקות הקצוצים יחד עם הבשר הטחון והשומן הטחון.
3 מוסיפים את התבלינים מערבבים היטב ושמים במקרר לפחות לשעה להתחבר ולהתקרר.
4 מוציאים מהמקרר ומקבבים לגודל הרצוי.
5 מחזירים למקרר לשעה נוספת לפחות שבשר יתגבש.
6 למי שרוצה לצלות ירקות על הגריל כמו עגבניות, פלפלים וחצילים, יש למרוח שמן זית, ולשרוף על אש גבוהה כ 20-30 דקות עד שהירקות מוכנים, לתת לנוח 10 דקות בצד שיתקרר קצת, ולקלף את הקליפה. ניתן לצלות את הקבב בגריל על אש בינונית גבוהה 4-5 דקות כל צד. אפשר גם במחבת אש בינונית גבוהה, או בתנור בחום 250 מעלות. רצוי להגיש עם חומוס, טחינה, פיתות, וירקות
מילה מרובי:
1 למי שאוהב ניתן להחליף ב 1.3 ק״ג בבשר כבש טחון ללא תוספת שומן.
קבב, ירקות,צ'יפס – מה צריך יותר מזה? צילום: רובי מייסלוס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות