חמוצים ביתיים של שמחה גואטה

שמחה גואטה מכניסה אתכם למטבח המשפחתי והאישי שלה. הפעם שמחה מכינה חמוצים של מרוקו

1 דירוגים
2 תגובות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חצי כרובית מפורקת לפרחים
חצי כרוב לבן
1 קולורבי
1 גזר
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1 סלרי עם עלים
1 פלפל חריף ירוק
1 שום
פרוסות לימון
מיץ מלימון
תבלינים: פלפל אנגלי, פלפל שחור, מלח
2-3 עלי דפנה
7% מלח ממשקל המים – על כל 100 מל' מים מוסיפים 7 גרם מלח
מים – ממלאים עד סוף הצנצנת
אופן הכנה
1 קולפים את הירקות ושוטפים היטב.
2 מסדרים את הירקות בצנצנת לפי צבע וסוג הירק הלימונים למעלה
3 את השום שוזרים וגם את הלימונים
4 בקערה גדולה שמים שמן חומץ לימון מים פלפל מלח ומערבבים היטב
5 שופכים את הנוזלים לצנצנת ומשקשקים היטב ולבריאות
איך מכינים חמוצים?
החמוצים של מרוקו! צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      כמויות

       אין פירוט של כמויות של מים, חומץ, מלח, שמן
      אז מה עשינו בזה?…

       אין פירוט של כמויות של מים, חומץ, מלח, שמן אז מה עשינו בזה?...
      שרה says:
      • המתכון תוקן.

        המתכון תוקן.
        rotem says:
    • 1

      חמוצים

       מהממם

       מהממם
      רוית says:
      • מופלטה של שמחה גואטה

        אשמח למתכון של המופלטה בתוכנית המסכדה שהשפית ברודו התעלפה ממנה.
        אני רשומה לניוזלטר שלכם

        אשמח למתכון של המופלטה בתוכנית המסכדה שהשפית ברודו התעלפה ממנה. אני רשומה לניוזלטר שלכם
        לינדה says:
      • חמוצים

         1. כמה מים שמן וחומץ?
        2.אחרי כמה ימים זה מןכן?
        3. זכוכית או פלסטיק?

         1. כמה מים שמן וחומץ? 2.אחרי כמה ימים זה מןכן? 3. זכוכית או פלסטיק?
        לינדה says:
        • 1. המתכון תוקן. אין צורך בשמן וחומץ
          2. רצוי לחכות בין חודש לחודשיים
          3. עדיף צנצנת זכוכית אטומה

          1. המתכון תוקן. אין צורך בשמן וחומץ 2. רצוי לחכות בין חודש לחודשיים 3. עדיף צנצנת זכוכית אטומה
          rotem says: