פרוזן יוגורט ביתי
מתכון לפרוזן יוגורט בננה-פקאן-תמר שממש פשוט להכין ולא צריך מכונה! רק סבלנות כי זה יושב במקפיא וממש מתחשק כבר לאכול!

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 בננות בשלות
1/3 כוס (80 מ"ל) יוגורט 3%
1 תמר, מגולען וחתוך
4 אגוזי פקאן סיני + 4 קצוצים
שוקולד צ'יפ לפינוק
אופן הכנה
1 מקלפים את הבננות ופורסים אותן. שמים בכלי אטום או בשקית ומקפיאים ל-8 שעות לפחות
2 שמים במעבד מזון את פרוסות הבננה, היוגורט, התמר ו-4 אגוזי פקאן
3 טוחנים בפולסים קצרים רק עד שמתקבלת מחית חלקה, מידי פעם לפתוח ולערבב, ולתת עוד כמה פולסים – חשוב לשמור על התערובת קפואה
4 מחזירים למקפיא עד שהגלידה מתייצבת ומגישים בכוסות עם פקאנים קצוצים ושוקולד צ'יפס מעל