עוגת שמרים שוקולד מושלמת

מתכון לעוגת שמרים מושלמת עם מלא שוקולד, מתוך הבלוג נועה מתכונים קלים וטעימים

זמן הכנה
שעתיים
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
7 שעות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק
250 גרם קמח לבן
1 כף שמרים יבשים
75 גרם חמאה מומסת
1/3 כוס חלב
1 ביצה בגודל מדיום (M)
1/5 כוס לבן
1/4 כפית מלח
מילוי
ממרח שוקולד
חצי טבלת שוקולד חלב
חצי טבלת שוקולד לבן
ציפוי
ביצה טרופה
מי סוכר
חצי כוס סוכר
חתי כוס מים חמים
אופן הכנה
בצק
1 מערבבים בקערה את הקמח עם השמרים.
2 במיקסר וו גיטרה מערבבים את שאר המרכיבים עד שהם הופכים לתערובת אחידה ומוסיפים את תערובת הקמח.
3 מערבבים כ-5 דקות ומכסים את הקערה עם ניילון נצמד להתפחה.
4 את הבצק מתפיחים כ-5 שעות בחוץ או לילה במקרר.
מילוי
1 לאחר ההתפחה מרדדים את הבצק, מורחים את השוקולד, מפזרים את השוקולדים הנוספים מעל ומגלגלים לרולדה.
2 מכניסים את הרולדה למקפיא ל-15 דקות כדי שהבצק לא יהיה דביק ויהיה קל לעבודה.
3 חוצים את הרולדה, יוצרים את צורת העוגה ומעבירים לתבנית אפיה (אינגליש קייק). מכסים שוב את הבצק ומתפיחים כ-35 דקות.
אפייה
1 לאחר ההתפחה מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ל30 דק׳ (עד שישחים והבצק יהיה מוכן).
הגשה
1 בזמן האפייה מערבבים חצי כוס סוכר וחצי כוס מים חמים ויוצרים מי סוכר.
2 כשהעוגה מוכנה מוציאם אותה מהתנור ומברישים אותה במי הסוכר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות