בורקס פילו ביתי במילוי תרד וקשקבל

לרגל יום הבורקס הבינלאומי, מתכון קל להכנה של עדן ים ממאסטר-שף לבורקס עם גבינות ותרד שכל אחד.ת יכול.ה להכין בבית

זמן הכנה
10 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חבילת דפי פילו
200 גרם גבינת קשקבל מגורדת
100 גרם גבינה בולגרית
כוס תרד קצוץ גס
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1/4 כפית צ׳ילי גרוס
שמן זית להברשה של עלי הפילו
ביצה טרופה להברשה של הבורקסים
שומשום/ קצח
להגשה: עגבניות מגורדות וסחוג ירוק
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות טורבו
2 נפשיר את דפי הפילו לפי הוראות היצרן
3 נערבב את כל מרכיבי המלית יחד ונשים בצד
4 נפתח על משטח העבודה דף פילו ונמרח אותו בשמן זית
5 נפתח מעליו עוד אחד ונבריש גם אותו
6 נשים מהמלית בנדיבות בקדמת הבצק שקרוב אלינו
7 נסגור את הצדדים ונגלגל לגליל
8 נשים על נייר אפייה, נמרח בביצה טרופה ונפזר מעל שומשום וקצח
9 מכניסים לתנור ל 30-35 דקות
10 נגיש עם רסק עגבניות וסחוג

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות