לחם בסיר אחד
למה לקנות לחם במאפייה כשאפשר להכין בבית בקלות?
כשיש סמארטליד בבית תוכלו לאפות בעצמכם לחם קריספי מבחוץ ורך מבפנים והכל בסיר אחד
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק׳
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 קילו קמח
1 כף שמרים יבשים
3.5 כפות סוכר
3 כפיות מלח
40 גרם שמן זית
2 ורבע כוסות מים חמימים
אופן הכנה
1 שמים בקערה את השמרים, סוכר ומים, ומניחים בצד ל 10 דק עד שמתחיל לתסוס.
2 מוסיפים את הקמח
3 ואת המלח ומתחילים לערבל לבצק עם המוט בלנדר, מוסיפים את שמן הזית, ומערבבים לעוד כ 10 דק על מהירות בינונית שההצק מבריק וחלק.
4 מכניסים לסמארט ליד לתכנית התפחה.
5 מחלקים את הבצק לשניים, ומעצבים לצורת עיגול.
6 חורצים עם סכין חדה פס לאורך הכיכר.
7 מכוונים את הסמארט ליד לתכנים "לחם".
8 מוסיפים כוס מים רותחים, ומכניסים שוב לסמארט ליד לאפייה עד שמוכן
9 ניתן לפזר קמח מעל למראה כפרי
לחם בסמארט
כמה מעלות צריך לאפות את הלחם?
כמה מעלות צריך לאפות את הלחם?
אבני רימונה says: