לחם בסיר אחד
למה לקנות לחם במאפייה כשאפשר להכין בבית בקלות?
כשיש סמארטליד בבית תוכלו לאפות בעצמכם לחם קריספי מבחוץ ורך מבפנים והכל בסיר אחד
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2024/03/27082827/IMG_0311.jpg)
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק׳
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 קילו קמח
1 כף שמרים יבשים
3.5 כפות סוכר
3 כפיות מלח
40 גרם שמן זית
2 ורבע כוסות מים חמימים
אופן הכנה
1 שמים בקערה את השמרים, סוכר ומים, ומניחים בצד ל 10 דק עד שמתחיל לתסוס.
2 מוסיפים את הקמח
3 ואת המלח ומתחילים לערבל לבצק עם המוט בלנדר, מוסיפים את שמן הזית, ומערבבים לעוד כ 10 דק על מהירות בינונית שההצק מבריק וחלק.
4 מכניסים לסמארט ליד לתכנית התפחה.
5 מחלקים את הבצק לשניים, ומעצבים לצורת עיגול.
6 חורצים עם סכין חדה פס לאורך הכיכר.
7 מכוונים את הסמארט ליד לתכנים "לחם".
8 מוסיפים כוס מים רותחים, ומכניסים שוב לסמארט ליד לאפייה עד שמוכן
9 ניתן לפזר קמח מעל למראה כפרי
לחם בסמארט
כמה מעלות צריך לאפות את הלחם?
כמה מעלות צריך לאפות את הלחם?
אבני רימונה says: