בורקס טורקי ביתי

מתכון לבורקס טורקי שמכינים מאפס עם פטה ותרד. הרבה יותר קל ממה שנדמה לכם ובעיקר טעים בטירוף

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
קילו קמח
500 מ"ל מים
כפית וחצי מלח
שמן רגיל
למילוי:
צרור תרד טרי
3 שיני שום
גבינת פטה איכותית
שתי כפות שמן זית
להברשה:
ביצה
שומשום
אופן הכנה
1 שמים בקערה את הקמח, מלח והמים ולשים לבצק אחיד
2 מחלקים לכדורים של 150 גרם
3 מורחים אותם בשמן ועוטפים בניילון נצמד ומניחים למנוחה של שעתיים לפחות במקרר
4 מחממים תנור ל 180 מעלות
5 בינתיים קוצצים דק את עלי התרד השטופים והיבשים, מוסיפים שום קצוץ, מפוררים את גבינת הפטה ומערבבים היטב עם שמן הזית
6 על משטח נקי מורחים שמן ופותחים את כדורי הבצק לעלים דקים דקים
7 שמים בשליש התחתון של כל עלה כמות נאה מהתערובת ומגלגלים לנחש ואז לשבלול ומניחים בתבנית. עושים כך עם כל הכדורים
8 מברישים בביצה ומפזרים שומשום, מכניסים לתנור ל 25 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות