כנאפה ביתית של ענבר בוסקילה

כנאפה ביתית והכי טעימה שיש שלא תרצו להפסיק לאכול! מתכון קל להכנה של ענבר בוסקילה.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים ל 3-4 מנות (סיר קטן בקוטר 14 ס"מ)
חבילת קדאיף (כ 300 גרם)
200 גרם חמאה רכה
250 גרם גבינת ריקוטה (עדיף ריקוטה פרסקה של גד/ כמה שיותר אחוזי שומן!)
200 גרם מוצרלה מגורדת/בייבי מוצרלה
80 גרם גבינת מעז/פרומעז ( מי שלא אוהב יכול לוותר)
לסירופ:
כוס סוכר
כוס מים
3-4 טיפות מי ורדים
לעיטור: מעט פיסטוקים טחונים דק לעיטור
אופן הכנה
1 מורחים בנדיבות את הכלי שבו נעשה את הכנאפה בחמאה(לא לוותר, זה מה שישחים את השיערות)
2 מסדרים בכלי את השיערות קדאיף, חשוב להקפיד לכסות את התחתית היטב שהגבינות לא יצאו לבחוץ ולדחוס את שיערות הקדאיף היטב.
3 בקערה מערבבים את כל הגבינות ומניחים מעל שערות הקדאיף.
4 שמים על האש הכי נמוכה ונותנים לקדאיף להשחים מלמטה (אין לזה זמנים מדויקים, צרך לשים לב שהדפנות משחימות)
5 לאחר מכן הופכים את הכנאפה על צלחת, מורחים עוד חמאה על המחבת ומחזירים בצורה הפוכה
6 לבינתים נכין את הסירופ
7 בקלחת נשים מים מי ורדים וסוכר ונביא לרתיחה . בערך כ 3 דקות מהרגע שהתחיל לרתוח.
8 לאחר שהכנאפה השחים היטב משתי הצדדים, נשפוך מהסירופ בצורה אחידה מעל הכנאפה.
9 להעביר לכלי הגשה, לפזר מעל פיסטוקים ומעט מהסירופ
10 לתוספת אפשר להגיש מעל כדור גלידת וניל או גלידת עזים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות