לחם שום ביתי טעים וממכר
כל אחד יכול! מתכון קליל ללחם שום מפנק וטעים שאי אפשר להתנשק אחריו
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בגט
1 ראש שום שלם
1 כף שמן זית
1 כף חמאה רכה
1/2 כוס פטרוזיליה או בזיליקום – מה שמועדף
1/2 כוס פרמזן
אופן הכנה
1 עוטפים בנייר כסף ראש שום עם קצת שמן זית וצולים בתנור על חום 160 מעלות ל 35 דקות – עד 50 דקות (תלוי בתנור)
2 בקערה מערבבים חמאה, שמן זית, חצי מכמות הגבינה ועלים
3 מרוקנים את ראש השום ממשחת השום שנוצרה בתוכו לתוך התערובת ומערבבים
4 חותכים את הבגט לאורכו, או כל לחם לבחירתם ומכניסים לתנור ל10 דקות
5 מוציאים מהתנור, בוזקים את הגבינה שנשארה ומכניסים לתנור ל 5 דקות נוספות