מרק ברוקולי ביתי קל הכנה עם טעם מנחם

מתכון מושלם, פשוט וקל להכנה למרק ברוקולי ביתי, מנחם וטעים

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
35 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כף שמן זית
1 בצל לבן קצוץ
3 שיני שום קצוץ
כ- 300 גרם ברוקולי חתוך
1 תפוח אדומה מקולף וחתוך
4 כוסות מים רותחים
1 כף אבקת מרק ירקות
¼ כפית אגוז מוסקט טחון
מלח
פלפל
אופן הכנה
1 מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים בצל ושום עד להתרככות.
2 מוסיפים לסיר את הברוקולי, תפוחי אדמה, אבקת המרק ירקות ומערבבים.
3 מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
4 מפחיתים את הלהבה ומבשלים למשך 15 דקות עד להתרככות הירקות.
5 טוחנים את התערובת עד לקבלת שכבה חלקה ואחידה.
6 מחזירים את התערובת לסיר ומחממים שוב למשך 5 דקות על להבה נמוכה.
7 מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל, מורידים מהלהבה ומגישים חם.
8 מגישים עם כוסברה קצוצה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות