סלט עם דג הרינג
מתכון מהיר וקליל לסלט הרינג ותפוחי אדמה כמו של סבתא
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 בצל
1/4 כפית מלח
1 כפית חרדל דיזון
1 כפית מיץ לימון
8 תפוחי אדמה בינוניים
2 כפות שמן זית
200 גרם פילה הרינג מעושן
חופן פטרוזיליה
אופן הכנה
1 ערבבו בקערה בגודל בינוני את הבצל, המלח, החרדל ומיץ הלימון, והניחו אותה בצד.
2 בסיר עם מים רותחים לבשל את תפוחי האדמה כ -15 שעה
3 לסנן את תפוחי האדמה ולקרר
4 לאחר הקירור לחתוך את תפוחי האדמה לעיגולים
5 להוסיף את תפוחי האדמה לקערה שערבבנו עם הבצל ושאר המרכיבים ולפזר מעל את שמן הזית
6 להוסיף לקערה את דג ההרינג ולערבב