שיפודי לבבות קלים להכנה
מתכון לשיפודי לבבות על האש, תיבול טוב, צלייה נכונה והשיפוד מוכן
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חצי קילו לבבות עוף
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור
4 כפות שמן זית
מלח גס
אופן הכנה
1 אם הלבבות לא מגיעים נקיים, לחתוך את החלק הלבן ולהשאיר רק את הבשר. שוטפים ומייבשים
2 משפדים את הלבבות על שיפודי עץ ומניחים את השיפודים על תבנית
3 מערבבים את התבלינים בקערה ומפזרים מעל הלבבות היטב, הופכים את הלבבות כדי שיצופו בתבלינים
4 לפני שמעבירים את הלבבות לצלייה על האש מורחים אותם בשמן זית היטב
5 צולים על האש כ 10-15 דקות – זהירות לא לצלות יתר על המידה
6 מגישים בפיתה עם חומוס, צ'יפס וסלט