עוגת שיש עם לב שוקולד במרכז

מתכון לעוגת שיש רכה ומושלמת, קלה להכנה, חגיגית ורומנטית כי השוקולד במרכז הוא בצורת לב

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 ביצים גדולות
1 כוס (200 גר') סוכר
340 גר' יוגורט יווני (עדיף) או רגיל
1/3 כוס (80 מ"ל) שמן צמחי
2 כפיות תמצית וניל
3 כוסות (375 גר') קמח
1 קורט מלח
2 כפיות אבקת אפייה
1/4 כוס (20 גר') אבקת קקאו לא ממותק
אופן הכנה
אינגליש קייק+תבנית עגולה 23 ס"מ
1 מחממים את התנור ל 175 מעלות
2 מרפדים אינגליש קייק בנייר אפייה משומן
3 בקערה גדולה מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף בהיר וקצף.
4 מוסיפים את היוגורט, השמן ותמצית הווניל ומערבבים היטב
5 מנפים לקערה את הקמח, המלח ואבקת האפייה. מקציפים במהירות נמוכה, או מערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה
6 מעבירים כ-1 וחצי כוסות מהבלילה לקערה חדשה. מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים עד לאיחוד
7 את בלילת השוקולד יוצקים לתבנית עגולה (23 ס"מ) עם נייר אפייה משומן, משטחים את הבלילה ומכניסים לתנור ל 12 דקות. מניחים בצד להתקרר ל 5 דקות
8 חותכים את עוגת השוקולד בעזרת חותכן עוגיות (קטן) בצורת לב (יצאו כ 12 לבבות)
9 מעבירים מהבלילה שנותרה מעט לצדדי האינגליש קייק, מניחים באמצע את לבבות השוקולד ומכסים אותם בשאר הבלילה
10 מכניסים לתנור ל 40-45 דקות עד להזהבה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות