עוגיות לב במילוי ריבה

מתכון לעוגיות חמאה במילוי ריבה בצורת לב, רומנטיות וקלות להכנה

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק:
כוס וחצי קמח
חצי כוס אבקת סוכר
חצי כפית מלח
125 גרם חמאה (חתוכה לקוביות)
חצי כף תמצית וניל
2 כפות חלב
לציפוי:
אבקת סוכר
למילוי:
ריבה שאוהבים
אופן הכנה
במיקסר וו גיטרה/ מעבד מזון מיועד לבצק:
1 שמים בקערת המיקסר קמח, אבקת סוכר, מלח, וניל וחמאה חתוכה לקוביות ומערבבים
2 תוך כדי עירבוב מוסיפים בהדרגה חלב
3 מוציאים את הבצק מהמיקסר, לשים מעט ידנית, מכדררים כדור מהבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה
4 מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו בין 2 ניירות אפייה
5 מחממים תנור ל 170 מעלות
6 קורצים לבבות מהבצק עם קורצן לב, במחצית מהלבבות שקרצנו נקרוץ לב קטן יותר בעזרת קורצן קטן או הידית של המזלג ואז נקרוץ עם סכין
7 מכניסים את העוגיות לתנור ל 12 דקות (עד שהן מזהיבות)
8 מצננים את העוגיות 10 דקות ולאחר מכן מפזרים אבקת אפייה
9 מרכיבים את העוגייה: מורחים על העוגייה ללא החור ריבה שאוהבים (אני השתמשתי בריבת תותים), ומכסים בעוגייה מחוררת בלב
10 מפזרים אבקת אפייה ומגישים
11 שומרים בקופסא אטומה לשבוע

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות