עוגיות לב במילוי ריבה
מתכון לעוגיות חמאה במילוי ריבה בצורת לב, רומנטיות וקלות להכנה
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2022/08/10093536/AdobeStock_310013012.jpg)
זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בצק:
כוס וחצי קמח
חצי כוס אבקת סוכר
חצי כפית מלח
125 גרם חמאה (חתוכה לקוביות)
חצי כף תמצית וניל
2 כפות חלב
לציפוי:
אבקת סוכר
למילוי:
ריבה שאוהבים
אופן הכנה
במיקסר וו גיטרה/ מעבד מזון מיועד לבצק:
1 שמים בקערת המיקסר קמח, אבקת סוכר, מלח, וניל וחמאה חתוכה לקוביות ומערבבים
2 תוך כדי עירבוב מוסיפים בהדרגה חלב
3 מוציאים את הבצק מהמיקסר, לשים מעט ידנית, מכדררים כדור מהבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה
4 מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו בין 2 ניירות אפייה
5 מחממים תנור ל 170 מעלות
6 קורצים לבבות מהבצק עם קורצן לב, במחצית מהלבבות שקרצנו נקרוץ לב קטן יותר בעזרת קורצן קטן או הידית של המזלג ואז נקרוץ עם סכין
7 מכניסים את העוגיות לתנור ל 12 דקות (עד שהן מזהיבות)
8 מצננים את העוגיות 10 דקות ולאחר מכן מפזרים אבקת אפייה
9 מרכיבים את העוגייה: מורחים על העוגייה ללא החור ריבה שאוהבים (אני השתמשתי בריבת תותים), ומכסים בעוגייה מחוררת בלב
10 מפזרים אבקת אפייה ומגישים
11 שומרים בקופסא אטומה לשבוע