עוגיות שוקולד פיצוץ של עומר מילר ואלינוער רבין: גם טעים גם בריא

עומר ואלינור עם מתכון פשוט לעוגיות שוקולד פיצוץ שהוא גם בריא וגם טעים. מתוך הספר “גם טעים, גם בריא” מאת עומר מילר ואלינוער רבין, בהוצאת מטר.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 כוס (50 גרם) אבקת קקאו
1/2 כוס (125 גרם) סוכר
1/2 כוס (125 מ”ל) דבש נוזלי
1/4 כוס (60 מ”ל) שמן
2 ביצים
גרגרים מחצי מקל וניל, טחונים דק
1/2 1 כוסות (225 גרם) קמח
1 כפית אבקת אפייה
לאפיה:
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 בקערת המיקסר מערבבים את אבקת הקקאו עם הסוכר, הדבש והשמן.
2 מוסיפים את הביצים, כל אחת בנפרד.
3 מוסיפים את הווניל, הקמח ואבקת האפיה ומערבלים היטב.
4 מכסים את הקערה ושומרים 4 שעות במקרר.
5 בעזרת כפית ממלאים תבנית של מאפינס קטנים בכ – 70 שקעים ומפזרים אבקת סוכר.
6 אופים 12- 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
7 מוציאים מהתנור וממתינים מספר דקות לפני שמעבירים למיכל, בינתיים העוגיות מתייצבות.
8 סוגרים ושומרים במקפיא, עד ההגשה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: