עוגיות מגולגלות מקמח כוסמין מלא של אריאל בן חמו

מתכון למגולגלות מקמח כוסמין במילוי שוקולד, מתוך "נשנושים" עם אריאל בן חמו

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
חלבי/פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות קמח כוסמין מלא
1/2 כוס שמן זית אורגני ולא מסונן
1/2 כוס מים
1 כפית אבקת אפייה
למלית:
ממרח נוצ'ילטה
שוקולד מריר קצוץ
אופן הכנה
1 בקערה רחבה מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד ליצירת בצק אחיד.
2 מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים למלבן רחב בין 2 ניירות אפייה. אל תרדדו לבצק דק מאוד כ3-4 מילימטר.
3 מורחים בעדינות על כל מלבן את מלית הממרח ומפזרים את השוקולד ומגלגלים, אפשר להיעזר בנייר האפייה לגילגול.
4 מעבירים את הגליל לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ובעזרת סכין יוצרים בגליל סימונים של החיתוך, לא חותכים עד הסוף.
5 אופים ב-180 מעלות כ-25-35 עד שהגלילות מתייצבות ומשחימות .לתנור הזה יש יתרון חשוב – היות ויש מערכת טורבו חדשנית ניתן לאפות בו מספר תבניות ביחד .
6 מוציאים ופורסים לפי החתכים לעוגיות שסימנו.
7 מצננים לחלוטין ואם רוצים מפזרים מעט אבקת סוכר לפני הגשה.
מושלמות ליד הקפה. צילום: מיכאל דאל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות