בשר ראש עם חומוס של שמחה גואטה

שמחה גואטה מכניסה אתכם למטבח המשפחתי והאישי שלה. הפעם שמחה מכינה תבשיל בשר ראש עם חומוס

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
בשירי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ק״ג בשר ראש
10-15 שיני שום
כף של אריסה (טוניסאית חריפה)
1 קופסא של עגבניות חתוכות דק
1 קופסא עגבניות חתוכות דק
1 קופסא רסק עגבניות
1 פלפל חריף ירוק
2 כפיות כמון
מעט פפריקה
פלפל
2 קופסאות של חומוס
מעט מלח
אופן הכנה
1 להוציא את הבשר לקרש ולחתוך מסביב את השומן ולחתוך את הבשר לקוביות של 2 ס״מ בערך.
2 לסיר מכניסים את קוביות הבשר וסוגרים היטב משני הצדדים
3 מוסיפים שמן ואת הפלפל הירוק החריף ואת הקופסא של העגבניות המרוסקות מערבבים
4 מוסיפים את הרסק ואת האריסה הטוניסאית ומוסיפים את התבלינים כמון פפריקה פלפל ואת שיני השום הקצוצות.
5 מוסיפים כוס וחצי מים בערך טועמים ומאזנים טעמים. מבשלים כשעה
6 לפני סוף הבישול מוסיפים את החומוס, ומבשלים עוד חצי שעה
7 מגישים עם לחם שחור של פעם (שלם) שחומם בתנור אפייה
תבשיל בשר ראש וחומוס
תבשיל בשר ראש וחומוס. צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות