אוזני המן בנינג’ה גריל
למה או או אם אפשר גם וגם? אוזני המן משגעות לחג הפורים. תוכלו לבחור האם בא לכם אותן במילוי קלאסי של פרג או לשדרג אותן במילוי שוקולד או פיסטוק
קרדיט: Studio R.Y
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
שעה ו-30 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בצק
1 כוס סוכר לבן
1.3 כוסות חמאה בטמפרטורת החדר
2 ביצים L בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל
6 כפות מים
4 כוסות קמח לבן
מלית
1/3 כוס פרג טחון
1/3 כוס ממרח שוקולד
1/3 כוס ממרח פיסטוק
אופן הכנה
הכנה
1 מערבלים את הסוכר וחמאה במיקסר ידני נינג’ה.
2 מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומים ומערבלים עד לקבלת מרקם חלק.
3 סיפים פנימה קמח ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד וחלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
4 בוחרים בנינג’ה גריל בתוכנית אפייה, לחום של 180 מעלות וזמן של 7 דקות.
5 לוחצים start\stop להתחלת חימום מראש.
6 מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח.
7 קורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ, מניחים כפית מלית במרכז של כל עיגול, סוגרים לאוזני המן, משולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.
8 מרפדים בנייר אפייה את סלסלת הטיגון של נינג’ה גריל ומניחים מעל את אוזני ההמן שהכנו.
9 המכשיר יצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים, מכניסים פנימה את אוזני ההמן וסוגרים את המכסה.
10 לאחר כשבע דקות אוזני המן יהיו מוכנות. בתאבון.