אוזני המן בסגנון אלפחורס

מתכון מושלם לשילוב המנצח – בצק פריך של אוזני המן במילוי ריבת חלב וקוקוס – אלפחורס סטייל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק פריך:
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם (3/4 כוס) קמח
125 גרם (1 כוס פחות 2 כפות) קורנפלור
5 גרם (1 כפית) אבקת אפייה
60 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
קורט מלח
2 חלמונים
2 כפות חלב קר
למלית ריבת חלב:
ממרח ריבת חלב
5 כפות קוקוס טחון
אבקת סוכר לבזוק מלמעלה
אופן הכנה
1 במעבד מזון עם להב פלדה שמים יחד חמאה, קמח, קורנפלור, אבקת אפייה, אבקת סוכר, וניל ומלח ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים וחלב וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק
2 מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, משטיחים ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה
3 מרדדים את הבצק לעובי 2 ס"מ וקורצים עיגולים. ממלאים בריבת חלב, מפזרים קוקוס וסוגרים לצורת אוזן המן
4 מניחים את העוגיות המעוצבות במרחק של 2-3 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה ושמים את העוגיות במקפיא למשך 15 דקות
5 מחממים תנור ל 160 מעלות
6 ופים את העוגיות הקרות במשך 10-15 דקות עד שהשוליים מזהיבים מעט. מוציאים מהתנור ומפזרים קוקוס קלוי ואבקת סוכר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות