חלה מפנקת לשבת, קלילה כמו ענן וקלה להכנה במעט מרכיבים של גלית בידרמן

מתכון מנצח להכנת חלה שאחרי שתכינו, תבינו שחלות לא קונים, חלות מכינים

זמן הכנה
דרגת קושי
זמן הכנה כולל
כשרות
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קג׳ קמח
40 גר׳ שמרים טריים
125 מ״ל (1/2 כוס) שמן קנולה
2 כפות סוכר
20 גר׳ (1 כף) מלח
1/3 2 כוסות מים קרים (550 מ״ל)
ביצה טרופה + שומשום (ניתן לבן או חצי שחור חצי לבן)
אופן הכנה
1 מוסיפים לפי סדר כתיבת החומרים בהדרגה אחד אחרי השני, מלח נוסיף אחרון
2 נלוש במיקסר במהירות בינונית 7-8 דק׳
3 בקערה מכוסה מתפיחים כשעה
4 אחרי תום זמן ההתפחה, נחלק לרצועות, ונקלע את החלה
5 לאחר העיצוב משאירים למנוחה נוספת של 30 דק׳
6 מברישים בביצה, זורים מעל מה שאוהבים
7 אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, 25 דק׳ בחום עליון ותחתון
8 שבת שלום

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    3 תגובות

    • 3

      נוזלים במתכון

       כמות הנוזלים גבוהה מאוד. הבצק יצא נוזלי וקשה מאוד לעבוד איתו

       כמות הנוזלים גבוהה מאוד. הבצק יצא נוזלי וקשה מאוד לעבוד איתו
      מרים says:
    • 2

      שמרים?

       איפה השמרים?

       איפה השמרים?
      עוז says:
      • תוקן. תודה

        תוקן. תודה
        rotem says:
    • 1

      אין שומרים במתכון?

       

       
      רחל says: