אימרולי חצ’פורי של אנה בריימן

מגאורגיה באהבה! קבלו מתכון גאורגי מסורתי שהוא פשוט מושלם!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

150 מ"ל חלב
1 כפית שמרים
1 כפית סוכר
300 גרם קמח
1 ביצה
1 חלמון
1 מלח
2 כפות שמן קנולה
300 גרם גבינת סולוגוניה מגורדת
אימרולי חצ’פורי
צילום: יח"צ אימרולי חצ’פורי

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מוסיפים לחלב את הסוכר והשמרים ומערבבים
2 מוסיפים לקמח מלח וביצה ומערבבים
3 מוסיפים את תערובת החלב עם תערובת הקמח ומערבבים 5 דקות
4 מניחים לבצק לתפוח לפחות שעה אחת
5 לאחר שהבצק תפח, פותחים את הבצק לעיגול, מוסיפים את הגבינה המגורדת וסוגרים טוב את כל הקצוות
6 מרדדים את הבצק לעיגול בעובי של 1 ס”מ
7 מברישים מעל הבצק חלמון של ביצה ומפזרים מעליו גבינה מגורדת
8 מכניסים לתנור 100 מעלות לכ- 10-13 דקות עד שהחצ’פורי מוכן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות