מרק גריסים טעים וקל להכנה של מירי קוקי
מרק גריסים קל להכנה של מיקי קוקי המוכשרת. מרק עשיר בטעמים וריחות שלא תפסיקו לאכול.
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בצל גדול חתוך לקוביות
2 כרישה חתוך לקוביות
2-3 גזר חתוך לקוביות
3 גבעולי סלרי חתוך לקוביות
2 קישואי זוקיני חתוך לקוביות
2 עגבניות מגורדות
1 כף רסק עגבניות
1 כוס גריסי פנינה (לא מושרים)
2.5 ליטר מים
שמן לטיגון
כף מלח
כף פלפל
כף חוויג' למרק
כף אבקת מרק עוף
אופן הכנה
1 מטגנים את הבצל והכרישה
2 מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן עד שמתרככים ונהיה צבע זהוב
3 מגביהים את האש כדי שהירקות יטגנו עד שהם בצבע זהוב
4 מוסיפים את העגבניות ואת הרסק עגבניות
5 מוסיפים את התבלינים ומערבבים
6 מוסיפים את גריסי הפנינה לסיר ומערבבים
7 מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
8 בסיר רגיל בישול בערך שעה עד שעה ורבע, בישול בסיר לחץ 20 דקות
9 מגישים לקערה ובתאבון!
מרק גריסים
עשיתי את המרק יצא נהדר🥰
עשיתי את המרק יצא נהדר🥰
אידה says: