פילה בורי עם ירקות צלויים בתנור
מתכון לפילה דג בתנור, עם ירקות צלויים וטימין בתיבול עדין
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/03/27140412/AdobeStock_55238910.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
בשיתוף עם דגת הארץ
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם פילה בורי ישראלי טרי של דגת הארץ (מגשית אחת)
1 שומר
1 חציל בלאדי
1 בטטה
1 בצל סגול
עגבניות שרי
3 שיני שום קצוץ
5-6 ענפי טימין מופרדים לעלים
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 200 מעלות
2 חותכים גס את הירקות (לרבעים), מערבבים עם השמן ומתבלים בשום וטימין, מלח ופלפל. מכניסים לתנור החם ל 25 דקות.
3 מברישים את הדגים במעט שמן זית ומתבלים משני הצדדים במלח ופלפל.
4 מסדרים את הדגים על תבנית עם נייר אפיה כאשר העור כלפי מעלה.
5 מכניסים את הדגים לתנור ל 8 דקות.