פילה בורי עם ירקות צלויים בתנור

מתכון לפילה דג בתנור, עם ירקות צלויים וטימין בתיבול עדין

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה

בשיתוף עם דגת הארץ

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 גרם פילה בורי ישראלי טרי של דגת הארץ (מגשית אחת)
1 שומר
1 חציל בלאדי
1 בטטה
1 בצל סגול
עגבניות שרי
3 שיני שום קצוץ
5-6 ענפי טימין מופרדים לעלים
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 200 מעלות
2 חותכים גס את הירקות (לרבעים), מערבבים עם השמן ומתבלים בשום וטימין, מלח ופלפל. מכניסים לתנור החם ל 25 דקות.
3 מברישים את הדגים במעט שמן זית ומתבלים משני הצדדים במלח ופלפל.
4 מסדרים את הדגים על תבנית עם נייר אפיה כאשר העור כלפי מעלה.
5 מכניסים את הדגים לתנור ל 8 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות