עוף בגריל בנינג’ה גריל
מתכון חגיגי לקראת הסופ״ש: קוקטייל עוף מבית מעדני הגורמה, נקי משומן וקל להכנה. מתכון של עוף בגריל שיגרוף מלא מחמאות וישדרג לכם את שולחן החג!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
55 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 ק"ג כרעי עוף מחולקות – קוקטייל עוף
800 גרם תפוחי אדמה בייבי
0.25 כוס שמן קנולה
0.5 כף פפריקה מתוקה
0.25 כף כורכום
0.5 כף מלח דק
0.5 כף שום כתוש
0.5 כף אבקת מרק עוף
אופן הכנה
הכנה
1 שוטפים את חלקי העוף במים מתחת לברז ומכניסים לקערה ביחד עם תפוחי האדמה.
2 מוסיפים את התבלינים, השום והשמן ומערבבים היטב
3 מסדרים את העוף ואת תפוחי האדמה בסלסילת הטיגון.
4 מדליקים את הנינג’ה גריל על תוכנית צלייה בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 45 דקות.
5 מפעילים את המכשיר בלחיצה על לחצן “עצירה / התחלה” ומחכים שיתחמם.
6 כאשר החימום המקדים הסתיים ומופיעה ההודעה ADD FOOD מכניסים בזהירות את סלסילת הטיגון למכשיר.
7 בסיום הצלייה מגישים עם סלט ירקות טרי.