טוסט מושחת במחבת עם אגסים וברס בלו
מתכון לטוסט מושחת במחבת עם אגסים וגבינה כחולה של איש האגסים יובל בר נר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מצרכים ל2 מנות:
1 אגס אמריקאי
40 גרם חמאה
חופן צימוקים
שלוק ברנדי
4 פרוסות חלה מתוקה
150 גרם גבינת ברס בלו, או כחולה רכה אחרת
2 גבעולי בצל ירוק, פרוסים דק
מידות והמרות משקל באפייה>
אופן הכנה
1 פרסים את האגסים לפלחים. מחממים מחבת לחום בינוני ומוסיפים אליה את האגסים והחמאה. מקפיצים קלות מבלי לשרוף את החמאה. מוסיפים את הצימוקים, הבצל הירוק ושלוק ברנדי ומקפיצים עוד מעט. מסירים מן האש. מורחים על שתי פרוסות את הגבינה הכחולה ומעליה את תוכן המחבת. סוגרים את הכריכים בעוד פרוסת לחם.
2 מחממים את המחבת שוב ומניחים בה את הכריכים. מכסים אותם בנייר אפיה ומניחים מעליהם סיר כבד. מטגנים על להבה נמוכה משני הצדדים במשך כמה דקות עד השחמה. מגישים.