סלט שעועית ירוקה

סלט חגיגי שאפשר לעשות בקלילות ולשים בשולחן החג

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חצי קילו שעועית ירוקה טריה
רבע סלסלת עגבניות שרי
חצי בצל סגול פרוס
50 גרם שבבי שקדים קלויים
זיתים מגולענים
לוויניגרט
כפית חרדל
שן שום כתושה
2 כפות חומץ
4 כפות שמן זית
מלח
אופן הכנה
1 קוצצים את השעועית משני צדדיה וחותכים אותה לשניים
2 מרתיחים סיר עם מים חמים. כשהמים רותחים, מוסיפים מלח ואת השעועית. מבשלים כ-15 דקות, עד שהשעועית מתרככת, מסננים מיד ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול. אם משתמשים בשעועית קפואה – חולטים את השעועית רק עד שהיא מתחממת כולה
3 מכינים את הוויניגרט: מעבירים את כל חומרי הוויניגרט לצנצנת קטנה, סוגרים היטב ומשקשקים. אם הוויניגרט חמוץ מדי, אפשר להוסיף נגיעה של דבש
4 מעבירים את השעועית המבושלת והמצוננת לקערה, מוסיפים את שאר חומרי הסלט, יוצקים מעל את הוויניגרט, מערבבים ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות