סלט עלים סברס ופיצוחים עם טחינת סילאן של אביב משה

מתכון לסלט עלים סברס ופיצוחים עם טחינת סילאן, אגוזים וחמוציות. מתוך התכנית של אביב משה עושה שבת

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 ענפים של עלי סלרי
4 גבעולי סלרי
1/4 צרור נענע
2-3 בצלים ירוקים
1/2 חב' של רוקט
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור פטרוזיליה
חופן פקאן סיני
חופן חמוציות
חופן אגוזי מלך קלויים
טחינה עם סילאן:
1/2 כוס טחינה
1/4 כוס סילאן
1/4 כוס מים
אופן הכנה
1 קוצצים את העשבים
2 חותכים סברס לקוביות בינוניות
3 מתבלים בשמן זית, מלח ומיץ לימון, מוסיפים שקדים, פקאן, חמוציות ואגוזי מלך ומערבבים היטב, מניחים בצד.
4 מערבבים היטב ומוסיפים מים קרים לפי הצורך, עד לקבלת טחינה במרקם שאוהבים.
5 מצלחתים על מוזגים מטחינת הסילאן כמו שמניחים חומוס, מניחים מעל את הסלט המתובל.
סלט אביב משה
צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות