סלט ירקות חלוטים וקרם גבינה כחולה של אביב משה

מתכון לסלט ירקות חלוטים וקרם גבינה כחולה של אביב משה מתוך התכנית של אביב משה עושה שבת

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקרם:
200 מל' שמנת מתוקה
500 גר' גבינה כחולה/גורגונזולה חתוכה לקוביות
לסלט חלוטים:
5 קישואים קטנטנים
200 גר' שעועית ירוקה טרייה
2 יח' בוקצ'וי
אנדיב לבן וסגול
1 חב' אספרגוס
200 גר' זעתר
מים רותחים
קערה עם מי קרח
מיץ לימון
בצל שאלוט פרוס
מלח
שמן זית
עגבניה סחוטה
אגוזי מלך
גילופי פרמזן (בקולפן)
עלי זעתר טריים
אופן הכנה
הקרם:
1 בסיר מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, מורידים מהאש ומוסיפים פנימה גבינה וטורפים היטב עד לאחידות.
הירקות:
1 חותכים את הקישואים לאורך לארבע, ממלאים סיר עם מים רותחים חולטים כל ירק בנפרד.
2 מעבירים למי הקרח לעצירת הבישול.
3 מפזרים מעל: שמן זית עגבניה סחוטה אגוזי מלך גילופי פרמזן (בקולפן) עלי זעתר טריים
4 מכניסים פנימה את הירקות החלוטים ומערבבים.
5 שמים את קרם הגבינה מעל מניחים יפה את סלט הירקות החלוטים
6 מפזרים מעל: שמן זית, עגבניה סחוטה, אגוזי מלך, גילופי פרמזן (בקולפן), עלי זעתר טריים
סלט ירקות חלוטים וקרם גבינה כחולה
צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות