סלט יווני של עדן הראל
עדן ועודד מקבלים את השבת עם מתכונים לארוחת שישי ביתית,טעימה וקלה להכנה להכנה שיהפכו את שולחן שישי לחגיגה אמיתית. הפעם הם מאחרים את שרה פון שוורצה ומכינים ארוחה חלבית שכוללת סלט יווני
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
800 גרם גבינת מנורי
קילו עגבניות שרי בצבעים
חופן עלי בזיליקום
זעתר
2 כפות רוטב בלסמי מצומצם
שמן זית
מיץ מלימון שלם
מלח, פלפל
2 כפות פיסטוק קלוי וטחון
צנוברים קלויים
גבינת פרמזן
אופן הכנה
1 נסדר בצלחת 800 גרם גבינת מינורי- גבינה יוונית מסורתית במחבת פסים נצרוב את הגבינה קלות משני הצדדים.
2 מסדרים בצלחת חצאי עגבניות שרי במגוון צבעים ועליהן עלי בזיליקום שלמים
3 לרוטב נקצוץ בצד עלי בזיליקום , צנוברים ופרמזן. טוחנים בבלנד מוט.
4 מעל התערובת נזלוף מעט שמן זית, מעט לימון מלח ופלפל. 2 כפות בלסמי מצומצם ובסוף כשתי כפות פיסטוק וצנוברים קלויים. נעביר לקערת סלט