חזה אווז בבלסמי ומנגו של מסימיליאנו
מתכון לחזה אווז בבלסמי ומנגו קל להכנה, מעדן של ממש מבושל עם רוזמרין, בלסמי, דבש וציר ירקות. עוד תלקקו את האצבעות בסוף הארוחה
קרדיט: יוגב מאיר
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 יח' חזה ברווז לגזיאל
1 בצל לבן בינוני
2 שיני שום
1 כפית של טימין טרי
2 כפיות רוזמרין טרי
50 גרם חומץ בלסמי
20 גרם דבש
150 גרם ציר ירקות
2 מנגו חתוך לקוביות
אופן הכנה
1 מניחים את חזה הברווז על קרש חיתוך ובעזרת סכין עושים חתכים על העור
2 מפזרים מלח ופלפל ומתחילים לצרוב על מחבת משני הצדדים.
3 החל מהצד עם העור ואז מוסיפים את הבצל הקצוץ, הרוזמרין, השמן והשום וממשיכים לבשל במשך 3 דקות
4 מוסיפים את החומץ הבלסמי ונותנים להתאדות.
5 מוסיפים את ציר הירקות ומבשלים עוד 3 דקות.
6 מוציאים את חזה הברווז מהמחבת.
7 מוסיפים לבישול את הדבש וקוביות המנגו ונותנים לו להסמיך.
8 פורסים את החזה ומעצבים אותו עם ליד המנגו