מרק גולש עם תפוחי אדמה – מושלם כל כך לארוחה משפחתית
ג'קי אזולאי עם מתכון למרק גולש שהוא בעצם גם תבשיל בשר עם תפוחי אדמה. מנה קסומה ומנחמת – המרק שמופיע בכל ארוחה משפחתית של ג'קי
זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתבשיל
3 תפוחי אדמה (הדוד משה אדום)קלופים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן
2 בצלים קלופים וקצוצים
1 כף פפריקה מתוקה
2 כפיות פפריקה חריפה
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור גרוס דק
1 כף כמון
1 כף רכז עגבניות
מעט מים רותחים
1 ק”ג בשר בקר לבישול ארוך (כתף, שריר, צוואר, צלעות) חתוך לקוביות של 1 עד 2 ס”מ
אופן הכנה
אופן הכנה
הכנה
1 1 ק”ג בשר בקר לבישול ארוך (כתף, שריר, צוואר, צלעות) חתוך לקוביות של 1 עד 2 ס”מ
2 בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל עד הזהבה
3 מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים היטב
4 מוסיפים שום ומטגנים עוד דקה תוך ערבוב קל
5 מוסיפים אתהתבלינים ורסק העגבניות ומערבבים קלות
6 מוסיפים את העגבניות ומערבבים, מטגנים עוד דקה.
7 מוסיפים את הבשר לסיר ומערבבים היטב
8 מוסיפים מים רותחים עד כיסוי תכולת הסיר ומביאים לרתיחה
9 מבשלים על אש בנונית שעה נוספת.