מתכון לשניצל ללא גלוטן של רון יוחננוב
מתכון לשניצל ללא גלוטן הכי קל להכנה שיש: מערבבים את המרכיבים, מצפים את העוף ומטגנים. טעים ומשביע ומתאים לא רק לרגישים לגלוטן
צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 קילו פילטים של עוף
3 ביצים
כפית מלח
שן שום כתושה
כפית חרדל
מערבבים את הכל יחד בקערה
לציפוי:
חצי כוס קמח שקדים/ קמח קשיו
חצי כוס שומשום לבן/מלא
חצי כוס שיבולת שועל גרוסה לדייסה אינסטנט (ללא גלוטן)
1 כף קורנפלור
שמן זית לטיגון
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את כל המרכיבים לציפוי
2 מצפים את חזה העוף היטב, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים.