מתכון לשניצל ללא גלוטן של רון יוחננוב

מתכון לשניצל ללא גלוטן הכי קל להכנה שיש: מערבבים את המרכיבים, מצפים את העוף ומטגנים. טעים ומשביע ומתאים לא רק לרגישים לגלוטן

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קילו פילטים של עוף
3 ביצים
כפית מלח
שן שום כתושה
כפית חרדל
מערבבים את הכל יחד בקערה
לציפוי:
חצי כוס קמח שקדים/ קמח קשיו
חצי כוס שומשום לבן/מלא
חצי כוס שיבולת שועל גרוסה לדייסה אינסטנט (ללא גלוטן)
1 כף קורנפלור
שמן זית לטיגון
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את כל המרכיבים לציפוי
2 מצפים את חזה העוף היטב, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות